Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw
Nieuws

Maatregelen corona

Bezoekregeling in De Dennen

 

Aan de bezoekers willen we vragen om onze afspraken strikt te blijven volgen.

 

Tot nader bericht zijn de afspraken als volgt:

 • Het dragen van een chirurgisch mondmasker is verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar zodra men de gebouwen van De Dennen betreedt
 • Het dragen van een chirurgisch mondmasker is ook verplicht tijdens het bezoek op de kamer
 • Buiten, tijdens een wandelbezoek, hoeft men geen mondmasker te dragen
 • We willen vragen om het aantal bezoekers op de kamer te beperken

 

Als u voor een speciale gelegenheid (bijv. verjaardag) graag met meerdere personen (max. 10 personen) wenst te komen, dient u dit op voorhand te laten weten via corona@dedennen.be.

Cafetariabezoek

 

De cafetaria is voor bewoners én bezoekers dagelijks geopend (uitgezonderd maandag) telkens van 14.00 u tot 17.00 u.

 

Algemene richtlijnen

 • Kom niet naar de cafetaria als je ziektesymptomen vertoont!
 • Verplaatsingen in de ruimte worden beperkt en gebeuren MET mondneusmasker
 • Er zijn een maximaal aantal plaatsen en vol is jammer genoeg vol
  • In de cafetaria is er plaats voor 62 personen
  • In de foyer is er plaats voor 18 personen
  • Op het terras - zowel ter hoogte van foyer als cafetaria - kunnen in totaal 60 personen plaatsnemen

 

Wij vragen u vriendelijk om de instructies van het personeel/vrijwilligers te volgen. Wij vragen uw begrip voor het gegeven dat mogelijk niet iedereen met momenten zou kunnen zitten.

Geniet van jullie cafetariabezoek met een lekker drankje 
in goed gezelschap!

Bezoekregeling in het woonzorgcentrum

 

In het woonzorgcentrum is er geen beperking in het aantal bezoekers, leeftijd van de bezoekers of duurtijd van het bezoek. Met mooi weer willen we iedereen stimuleren om samen te genieten van een wandelbezoek. In de gebouwen blijft het dragen van het mondmasker nog verplicht. Het bezoek is doorlopend toegelaten. Gelieve wel rekening te houden met het tijdstip van de maaltijden om 12.00 u en 17.00 u.

 

Mits het respecteren van de beschermingsmaatregelen zoals die gelden buiten de voorziening en conform de nationale bepalingen, mag de bezoeker de bewoner mee buiten De Dennen nemen, en dit tussen 10.00 u en 20.00 u. Gelieve op voorhand de medewerkers van de afdeling hiervan op de hoogte te brengen. We doen hier een beroep op de verantwoordelijkheidszin van iedereen. Wees voorzichtig en breng de gezondheid van anderen niet in gevaar!

Bezoekregeling in de assistentiewoningen

 

Hier gelden de algemene richtlijnen van het Federale Overlegcomité.

Bezoekregeling in het revalidatieziekenhuis

 

Meer en meer patiënten die in het revalidatieziekenhuis worden opgenomen zijn volledig of deels  gevaccineerd. De richtlijnen rond bezoekersregeling worden bepaald door de graad van vaccinatie  van de patiënt. Patiënten die niet of niet volledig gevaccineerd zijn bij opname kunnen geen bezoek ontvangen tot het resultaat van de COVID-test op dag 7 gekend én negatief is. Nadien gelden onderstaande richtlijnen.

 

De patiënt mag twee bezoekers tegelijk op de kamer ontvangen. Met mooi weer willen we iedereen stimuleren om samen te genieten van een wandelbezoek, hier is geen beperking in het aantal bezoekers. In de gebouwen blijft het dragen van het mondmasker nog verplicht. Het bezoek is toegelaten tussen 14.00 u en 20.00 u. Gelieve wel rekening te houden met het tijdstip van de maaltijd om 17.00 u. Het verlaten van De Dennen is niet toegestaan.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!