Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Maaltijden

Zelf koken

U kan ervoor kiezen om zelf te koken in de volledig uitgeruste keuken van uw assistentiewoning.

Maaltijden bestellen

Als bewoner van één van onze assistentiewoningen kunt u er ook voor kiezen om maaltijden, zowel warme maaltijden ’s middags als broodmaaltijden, te bestellen. Deze maaltijden worden door de medewerkers van onze keuken tot aan uw deur gebracht, zodat u in uw eigen flat kan eten. Een lunch bestaat uit verse soep en een warme maaltijd.

Onze ervaren keukenmedewerkers maken dagelijks met veel liefde alle heerlijke maaltijden klaar, onder leiding van de chef-kok van De Dennen. Dit gebeurt in onze eigen keuken, waar hygiëne, verse producten en kwaliteit centraal staan. Ook de wetgeving inzake voeding wordt hier uiteraard strikt toegepast.

Krijgt u als patiënt een speciaal dieet voorgeschreven, dan zal een diëtiste dit dieet uitwerken en opvolgen op basis van het voorschrift van de arts. Wij brengen de keukenmedewerkers hiervan op de hoogte, zij zorgen voor een speciaal menu met aangepaste porties. 

Op donderdag wordt er ’s avonds een warme snack (spaghetti, croque…) voorzien. Alle maaltijden worden op de flat genuttigd.