Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw
Woonzorghuis

Wonen en wel-zijn, met warme zorg in het groen

De Dennen biedt een veilige en warme thuishaven te midden van rustgevend groen.

over De Dennen

In ons huis wonen 125 ouderen, waaronder mensen met dementie, die niet langer thuis kunnen blijven omwille van een zorgvraag. Wij zoeken, samen met de bewoner en de mantelzorger(s), naar het juiste antwoord op deze zorgvraag. Hiervoor vertrekken we steeds vanuit de beleving en het levensverhaal van de persoon in kwestie.

Opendeurdag op zondag 3 oktober 2021

Op zondag 3 oktober 2021 zetten wij onze deuren open voor het grote publiek. Kom langs, ontdek het domein, maak kennis met ons huis en proef de gezellige sfeer. Er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Wij kijken er alvast enorm naar uit om u te mogen ontvangen.

Lees meer

De Dennen
in de woorden van

Een absoluut pluspunt vind ik mijn grote kamer, verder doe ik graag mee met de activiteiten die ervoor zorgen dat onze geest en ons lichaam fit blijven.

José Bewoner woonzorghuis - Zilverlinde

Ik ben nu ongeveer 5 jaar in De Dennen en ben het nog lang niet beu. We worden prima verzorgd en ik heb me nog geen dag verveeld in de rustige beboste omgeving. Het is hier goed.

Jos Bewonder woonzorghuis - Zomerlinde

Mijn thuis verlaten was heel moeilijk, maar nu doet het deugd dat ik hier met zoveel warmte omringd word.

Maria Bewoner woonzorghuis - Meidoorn

Eigenlijk is het hier beter dan een hotel, maar wat ik écht speciaal vind aan ‘De Dennen’ zijn de bijzonder mooie wandelpaden in de natuur.

Louisa Bewoner woonzorghuis - Meidoorn

Het is leuk dat er elke dag activiteiten zijn, zo blijven we bezig. Als we hulp nodig hebben komt het personeel direct helpen.

Flor Bewoner woonzorghuis - Esdoorn