Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Zorg en begeleiding

Medische zorg

Uw eigen huisarts volgt uw medische toestand op. Indien u graag een technisch onderzoek of consultatie bij een specialist wilt aanvragen, kunnen wij hiervoor zorgen. Bij De Dennen werken we namelijk nauw samen met het AZ Voorkempen Malle.

Indien gewenst kunnen wij ook de thuisverpleging inschakelen.

Bovendien kunt u in geval van nood 24 uur op 24 beroep doen op de gedreven zorgmedewerkers van ons nabijgelegen woonzorgcentrum. Zo kunt u met een gerust hart en in alle veiligheid van het dagelijkse leven genieten.

Indien u later toch meer zorg nodig hebt, dan krijgt u als bewoner van onze assistentiewoningen voorrang op een plaats in ons woonzorgcentrum. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven en toch genieten van extra medische begeleiding en zorg.

Kinesitherapie

Er is een zelfstandige kinesiste die geregeld bij de assistentiewoningen langskomt en op wie u een beroep kunt doen. U mag natuurlijk ook kiezen voor een andere kinesist(e).

Woonassistent

Onze woonassistent komt tweemaal per week bij u langs. Gewoon om even een praatje te slaan, maar ook om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u haar ook op andere momenten contacteren. 

Onthaal

Het onthaal en bureel zijn elke werkdag doorlopend open van 8u tot 16u30. Alle wijzigingen inzake uw burgerlijke staat, adres, ziekenfonds... moeten hier doorgegeven worden.

Sociale dienst

Onze sociale dienst is uw centraal aanspreekpunt in geval van vragen of problemen. De maatschappelijke werkers vangen onze bewoners en hun familie op en helpen met alle vragen omtrent plaatsing, ontslag, financiële moeilijkheden, administratieve regelingen en andere persoonlijke zorgen.