Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Vrijwilligers

Ook vrijwilligers spelen een heel belangrijke rol in De Dennen. Onze enthousiaste vrijwilligers ondersteunen onze vaste medewerkers waar nodig en helpen ons om een warme en geborgen omgeving voor onze bewoners en patiënten te creëren.

Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden van uiteenlopende activiteiten, en dit voor de verschillende afdelingen. Zo hebben we vaak hulp nodig in de cafetaria en zoeken we altijd vrijwilligers om ons animatieteam te helpen bij het organiseren van activiteiten en feestjes, het begeleiden van rolstoelgebonden bewoners tijdens wandelingen, het spelen van gezelschapsspelen zoals schaken,…

Graag gaan we samen met jou op zoek naar de activiteiten die het best aansluiten bij jouw interesses en die compatibel zijn met de tijd die je kan vrijmaken.

Onze vrijwilligers aan het woord

Een klein beetje extra aandacht voor de bewoners, op verschillende  manieren, kan hen verrassend veel deugd doen… en precies die glimlach kleurt ook mijn dag.

Lieve

Door het vrijwilligerswerk blijf ik contact houden met de bewoners en iedereen die ik hier heb ontmoet en nog zal ontmoeten.

Monique

Ik vind het fantastisch om de bezoekers en bewoners de kans te geven om iets in de cafetaria te gaan drinken en zo de kamer en de afdeling even in te wisselen voor wat extra sociaal contact.

Ben