Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Praktische informatie

Kamers

Revalidatieziekenhuis De Dennen beschikt in totaal over 38 ziekenhuisbedden, verdeeld over 1 verpleegeenheid. Het merendeel van de kamers zijn eenpersoonskamers. 

Onze onderhoudsploeg staat in voor de schoonmaak van de kamers en van de gemeenschappelijke ruimtes. De familie/naasten van onze patiënten staan in voor de was. 

Voorzieningen

Briefwisseling

Eén van onze medewerkers zal uw post bezorgen. Wilt u zelf iets posten, dan kan dit bij het onthaal.

Tv en radio

In alle kamers is een tv-toestel voorzien. Indien gewenst kunt u zelf een radio meebrengen, maar we vragen wel om het volume niet te luid te zetten. 

Kapper

De Dennen beschikt over een eigen kapsalon, waar u op afspraak terecht kunt. Hier kunt u genieten van tal van behandelingen zoals knippen, kleuren, wassen, permanent, een crèmebad, watergolf, … Het kapsalon is dagelijks open vanaf 9u. Wilt u graag een afspraak maken, dan kan dit gemakkelijk via een medewerker van uw afdeling. Indien u niet zelf tot aan het kapsalon kunt geraken, zal de kapster u komen halen en begeleiden.

Hand- en voetverzorging

Ook pedicure/manicure is mogelijk op aanvraag. De Dennen werkt namelijk met een zelfstandige schoonheidsspecialiste die uw voeten en handen professioneel komt verzorgen. Bij interesse kunt u één van de medewerkers van uw afdeling een afspraak laten maken. 

Winkel

U kunt bij het onthaal terecht om wenskaarten en postzegels te kopen.

Ontmoetingsruimte

In onze ontmoetingsruimte kunnen patiënten en bezoekers ongestoord samenkomen om een babbeltje te slaan, te kaarten, ... Er staan ook automaten met warme dranken, snoep en frisdrank. Deze ruimte is altijd geopend.

Cafetaria

Onze cafetaria wordt elke dag, uitgezonderd maandag, opengehouden van 14u tot 17u door onze enthousiaste vrijwilligers. U vindt er tal van verschillende dranken en versnaperingen.

Maaltijden

Onze ervaren keukenmedewerkers maken dagelijks heerlijke maaltijden met veel liefde klaar, onder leiding van de chef-kok van De Dennen. Dit gebeurt in onze eigen keuken, waar hygiëne, verse producten en kwaliteit centraal staan. Ook de wetgeving inzake voeding wordt hier uiteraard strikt toegepast.

Krijgt u als patiënt een speciaal dieet voorgeschreven, dan zal een diëtiste dit voor u uitwerken en opvolgen op basis van het voorschrift van de arts. Wij brengen de keukenmedewerkers hiervan op de hoogte, zij zorgen voor een speciaal menu met aangepaste porties.