Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Werken bij De Dennen

De Dennen is op zoek naar gedreven medewerkers die met hart en ziel willen meewerken aan het wel-zijn van onze bewoners en patiënten. Maar natuurlijk is ook uw wel-zijn als medewerker belangrijk.

Wat wij bieden

  • Een collegiale werksfeer
  • Een gezonde werk-privébalans met 24 vakantiedagen, 11 betaalde feestdagen, uurroosters voor drie maanden, …
  • Een aanvaardbare werkdruk dankzij onze uitgebreide equipe, aangevuld met een mobiele verzorgingsequipe en logistieke ondersteuning
  • Tal van bijscholingsmogelijkheden, zowel intern als extern
  • Leuke (teambuilding)activiteiten georganiseerd door ons eigen feestcomité ten voordele van een goed doel
  • Verloning conform de ziekenhuisbarema’s IFIC, aangevuld met een volledige eindejaarspremie, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering vanaf 1 jaar dienst
  • Werkomgeving met talloze ergonomische hulpmiddelen
  • Prachtige werkomgeving midden in de natuur

Onze medewerkers aan het woord

De Dennen is een warme thuis waar elke schakel telt en meewerkt om onze bewoners een mooie oude dag te bezorgen.

Veerle Haest

Een plaats waar ik me welkom voel, waar iedereen zorgt voor een warme thuis. Waar we als team de bewoners telkens een fijne dag proberen te bezorgen, midden in het groen.

Magda Van Dyck

Ik mag deel uitmaken van een tof en sterk team dat elke dag samen de uitdaging aangaat om het beste in onze zorgvragers en in onszelf naar boven te halen. Zelf mogen groeien en anderen laten groeien... Dat maakt dat ik mijn plekje hier wel gevonden heb!

Heidi Mous

Ik werk hier graag omdat we alle mogelijkheden en ruimte krijgen om op een toffe manier 'beweging' aan onze bewoners aan te bieden. Ons motto is dan ook ‘bewegen is leven’.

Tine Sobry

Ik probeer wat tijd te nemen om eens extra binnen te springen bij de bewoners en probeer een mooie glimlach op hun gezicht te toveren. Want dat doet zoveel deugd, eens goed lachen.

Dominique Boone

Ik werk hier graag omdat het werk heel afwisselend is, er een goede sfeer heerst en de mensen altijd dankbaar zijn als je iets in orde brengt.

Peter Van Dooren

Iedere dag dat ik kom werken, volg ik mijn hart: naar mijn collega’s en naar mijn patiënten. Als mijn werk erop zit, volg ik mijn hart naar mijn gezin. Wat kan het leven toch mooi zijn!”

Françoise Boone

Ik ben nog iedere dag blij met mijn keuze om in De Dennen te gaan werken omwille van de open en eerlijke communicatie zonder dubbele agenda’s. Er heerst een warme familiale sfeer die zorgt voor een grote betrokkenheid onder de collega’s onderling én met de zorgverlening aan de bewoners en de patiënten voor wie we komen werken.

Katleen Van Craen

Zelfs na 21 jaar werkzaam te zijn in De Dennen, ga ik nog steeds met evenveel plezier werken. Ik heb doorheen de jaren De Dennen zien evolueren naar een warme thuis voor onze bewoners. Die warmte ondervind ik ook als medewerker, de positieve sfeer die er hangt naar onze bewoners toe, maar ook tussen collega’s.

Els Renders

Ik werk graag in De Dennen omdat ik zo mee kan zorgen dat de flatbewoners een warme thuis hebben. Elke dag kom ik toe in een mooie werkomgeving, midden in de natuur en mag ik samenwerken met lieve, toffe collega’s!

Lieve Van Elsacker

Ik hou van de vele variatie in mijn job, het contact met bewoners en vrijwilligers en de fijne werksfeer onder de collega’s.

Stefanie Vansant