Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Voorzieningen

Kapper en pedicure

Bij De Dennen beschikken we over een eigen kapsalon dat elke dag open is vanaf 9u. Onze bewoners kunnen in het kapsalon terecht voor tal van behandelingen zoals knippen, kleuren, wassen, permanent, enz.

De Dennen werkt ook samen met een zelfstandige schoonheidsspecialiste die onze bewoners voorziet van een (medische) pedicure en manicure.

Zowel voor het kapsalon als voor de pedicure wordt enkel op afspraak gewerkt. U kan zelf telefonisch een afspraak maken. 

Briefwisseling

Uw post wordt bezorgd in uw brievenbus, die zich aan de hoofdingang van de assistentiewoningen bevindt.

Indien u zelf een brief wilt versturen, dan kunt u deze afgeven bij het onthaal. Voor (nieuwe) abonnementen op een krant, dag- of weekblad kunt u zich wenden tot de sociale dienst.

Aan het onthaal worden wenskaarten en postzegels te koop aangeboden.

Ontmoetingsruimte assistentiewoningen

In de ontmoetingsruimte van de assistentiewoningen kunt u terecht voor een gezellige babbel, om een kaartje te leggen met één van uw buren, enzovoort. 

Ontmoetingsruimte De Dennen

In de ontmoetingsruimte aan de overzijde van de straat kunnen onze bewoners en hun bezoekers even gezellig samen zijn en een babbeltje slaan. Er zijn automaten voorzien met frisdrank, warme dranken en snoep.

Cafetaria De Dennen

Onze cafetaria is elke dag open van 14u tot 17u, behalve op maandag. Hier kan u terecht voor een drankje en een versnapering. Op andere momenten worden hier vaak activiteiten zoals optredens en filmvoorstellingen georganiseerd. 

Bibliotheek

De Dennen beschikt over twee minibibliotheken gevuld met leuke boeken die u gratis mag lenen en ruilen. De ene minibibliotheek kan u in de lange gang van het woonzorgcentrum, de andere bevindt zich in de assistentiewoningen.

Daarnaast passeert de mobiele boekenkar, een samenwerking met het Rode Kruis en de bibliotheek van Malle, elke donderdagvoormiddag langs de woningen Zomerlinde en Zilverlinde. Ook bewoners van de assistentiewoningen kunnen een boek komen ontlenen.