Woonzorg en revalidatie
De Dennen vzw

Voorzieningen

TV en radio

  • Zilverlinde
    • De bewoner voorziet zelf een televisie, telefoon en de bijhorende abonnementen
  • Zomerlinde, Esdoorn, Meidoorn en Magnolia
    • Er is in elke kamer een tv voorzien
    • Een telefoontoestel van De Dennen is mogelijk op aanvraag

Kapper en pedicure

Bij De Dennen beschikken we over een eigen kapsalon. Onze bewoners kunnen in het kapsalon terecht voor tal van behandelingen zoals knippen, kleuren, wassen, permanent… Indien u niet zelf tot aan het kapsalon kunt geraken, zal de kapster u komen ophalen.

De Dennen werkt ook samen met een zelfstandige schoonheidsspecialiste voor (medische) pedicures en manicure.

Zowel voor het kapsalon als voor de pedicure wordt enkel op afspraak gewerkt. Een afspraak maken kan via een medewerker van uw afdeling. 

Briefwisseling

Wij bezorgen uw post persoonlijk. Indien u zelf een brief wilt versturen, dan kunt u deze afgeven bij het onthaal. Voor (nieuwe) abonnementen op een krant, dag- of weekblad kunt u zich wenden tot de sociale dienst. Aan het onthaal worden wenskaarten en postzegels te koop aangeboden.

Ontmoetingsruimte

In de ontmoetingsruimte kunnen onze bewoners en hun bezoekers even gezellig samen zijn en een babbeltje slaan. Er zijn ook automaten voorzien met frisdrank, warme dranken en versnaperingen. Deze ruimte is altijd geopend.

Cafetaria

Onze cafetaria wordt elke dag - uitgezonderd maandag - open gehouden van 14u tot 17u door onze enthousiaste vrijwilligers. U kan er terecht voor een drankje en een versnapering. Op andere momenten worden hier vaak activiteiten zoals optredens en filmvoorstellingen georganiseerd.

Bibliotheek

De Dennen beschikt over twee minibibliotheken gevuld met leuke boeken die u gratis mag lenen en ruilen. De ene minibibliotheek kan u in de lange gang van het woonzorgcentrum vinden, de andere bevindt zich in de assistentiewoningen.

Daarnaast passeert de mobiele boekenkar, een samenwerking met het Rode Kruis en de bibliotheek van Malle, elke donderdagvoormiddag langs de woningen Zomerlinde en Zilverlinde. Ook bewoners van de assistentiewoningen kunnen een boek komen ontlenen.